Udgivet fre d. 9. aug 2019, kl. 00:00

Sorggruppen ledes af sognepræst Anne Gadsbøll fra Hendriksholm Kirke og sognepræst Helle Jeppesen fra Rødovre Kirke.
Den henvender sig til dig, der har mistet en kær inden for den senere tid, og som savner et sted at dele dine sorger og bekymringer og alt det, der tynger efter et dødsfald. Sorggruppen er et trygt og omsorgsfuldt sted, hvor vi støtter og lytter til hinanden. Alle samtaler sker under tavshedspligt. Forløbet henvender sig til alle, som bor i Rødovre uafhængigt af hvilken kirke, man tilhører.

Opstart: fredag den 16. august, med løbende optagelse af nye medlemmer. Tidspunkt: Hver anden fredag i ulige uger klokken 13.00-15.00. Sted: Rødovre Kirkes sognehus.

Hvis du mener, det er noget for dig, eller en der står dig nær, så kontakt Anne på 23 82 22 77 / aga@km.dk eller Helle på 36 70 42 40/ hejep@km.dk

Kategorier Nyheder