Udgivet ons d. 20. maj 2020, kl. 16:57

Kirkerummet er godkendt til maks. 50 personer efter sundhedsmydighedernes seneste retningslinier.  Personalets anvisninger bedes venligst fuldt.
Kommer der flere end 50 personer må vi pga. sundhedskravene desværre afvise folk ved døren!

Vi skal overholde sundhedsmyndighedernes krav, som bl.a. indebærer:

• Der må være én person pr. 4 kvadratmeter i kirken.
  • Der skal være 2 meter mellem alle – når der skal synges (undtagen hvis man deler husstand)
  • Der skal være 1 meter mellem alle – når der ikke skal synges
  • Vi skal passe meget på hinanden, når vi ankommer og går gennem dørene, spritte hænder og ikke have fysisk kontakt til hinanden osv.

Kordegn og kirketjener tager imod i døren og viser hen til bænken, hvor man må sidde.
Siddepladser er markeret med en salmebog / sangblad. Kirken fyldes så vidt muligt op fra de forreste rækker og nedefter.

Vi holder kontinuerlig altergang, hvor vi holder 1 meters afstand til hinanden.

Vi går ud under postludiet og kirken tømmes bagfra.

Efter højmessen om søndagen afholder vi kirkekaffe, hvor vi holder 1 meters afstand til hinanden.

Med venlig hilsen Menighedsrådet ved Hendriksholm Kirke

Kategorier Nyheder