Unge musikere spiller egen musik

Lørdag d. 10. september 2022, kl. 15:00
Hendriksholm Kirke, Damhus Boulevard 70, 2610 Rødovre

Oplev musikken der er resultatet af et nyt projekt med unge begavede musikere, der er tidligere og nuværende studerende på jazz-, folkemusik- og klassiske musikkonservatorier i Danmark og Sverige.
De fire musikere har et fælles omdrejningspunkt i traditionsmusik, men henter inspiration fra både improvisationsmusikkens legesyge, kirkemusikkens andægtighed og folkemusikkens umiddelbarhed.  Bandet betegner musikken, man kommer til at høre, som lyrisk. Ved at blande blæser- og strygeinstrumenter, vil klangen indimellem brede sig som et orgel - andre gange lyde som dryp fra træerne efter en regnbyge.

Primusmotor og komponisten bag det meste af musikken er Arendse, der som violinist og komponist studerer folkemusik på Musikhögskolan i Malmø. Arendse er særdeles velkendt i Hendriksholm Kirke og har ved flere anledninger vagt stor begejstring og betagelse hos tilhørere for sit violinspil og egne kompositioner.