Gudstjenesteværksted - aflyst

Onsdag d. 15. juni 2022, kl. 16:30
Hendriksholm Kirke

Vil du være med til at sætte dit præg på søndagens gudstjeneste?

Så vær med i det nye gudstjenesteværksted!

Sammen læser vi søndagens tekst og taler om den med åbenhed og nysgerrighed for, hvordan den kan forstås. Vi taler vores egen historie ind i teksten og lader også teksten tale ind i vores eget liv.

Igennem samtalen om teksten bliver den kommende søndags prædiken til, som en slags refleksion, jeg som præst udfolder efterfølgende. På den måde bliver din livsfortælling en del af søndagens gudstjeneste.

Jeg håber, at vi med gudstjenesteværkstedet kan skabe endnu mere nærvær og vedkommenhed, når vi samles om søndagen for at hente mod og inspiration til den uge, vi skal leve hver for sig og sammen.

Alle er hjerteligt velkomne i gudstjenesteværkstedet. Du behøver ikke at have nogen kirkelig erfaring for at deltage. Du skal blot være interesseret i at møde andre omkring de bibelske teksters univers, og ville dele ud af dit eget livs erfaringer.

Vi mødes onsdagen inden gudstjenesten klokken 16.30-18.00 i Hendriksholm Kirke.

Der serveres både koldt og varmt at drikke, og lidt at hapse, mens vi taler sammen.

Tilmeld dig gerne hos mig, Anne Gadsbøll, seneste fredagen inden, så jeg kan planlægge vores værkstedmøde og give kirketjenerne besked om, hvor mange vi bliver.

Jeg glæder mig til at lytte til dig!

Hilsen Anne Gadsbøll, aga@km.dk, telefon 23 82 22 77