Rød mand/sort mand i Bøger, ost og vin

Tirsdag d. 22. november 2022, kl. 19:00
Hendriksholm Kirke, Damhus Boulevard 70, 2610 Rødovre
Mad og vin koster 40 kr.

Den danske konge Frederik IV beslutter i 1728 at sende et skib til Grønland for at gøre grønlænderne til kristne danskere, men også for at opbygge en koloni og gøre det danske rige større. Med på skibet er en række fanger, som ved et bunkebryllup er blevet gift med prostituerede, mange håndværkere, et par præster og den kommende guvernør, som rejser sammen med sin tjener og sin protegé. Det kommer dog ikke til at gå som planlagt, ulykkerne står i kø, sygdomme, kulde, fugt, druk og dårlig kost tager livet af flere af de nyankomne.

I vores åbne læsekreds skal vi i efteråret læse romaner med fokus på mødet mellem religion og kultur. Som altid mødes vi over et veldækket tapasbord med god vin.
Vi samtaler om bogen, vi har læst og skrider emnerne lidt, er det også okay her. Bogen kan lånes fra kirkens kontor en måned forud for aftenen, og udlån er samtidig tilmelding til den pågældende aften. Man kan deltage fra gang til gang.