"Jordens salt" i Bøger, ost og vin

Tirsdag d. 20. december 2022, kl. 19:00
Hendriksholm Kirke, Damhus Boulevard 70, 2610 Rødovre
Mad og vin koster 40 kr.

»Flere episoder og meget af det, jeg beskriver, er sande historier, som jeg stødte på i Mexico og omkring grænselandet. Og næsten alt hvad jeg oplevede, hver person, jeg mødte, gjorde mig mere og mere overbevist om, at jeg måtte skrive denne bog.«

I vores åbne læsekreds skal vi i efteråret læse romaner med fokus på mødet mellem religion og kultur. Som altid mødes vi over et veldækket tapasbord med god vin.
Vi samtaler om bogen, vi har læst og skrider emnerne lidt, er det også okay her.
Bogen kan lånes fra kirkens kontor en måned forud for aftenen, og udlån er samtidig tilmelding til den pågældende aften. Man kan deltage fra gang til gang.