"Døde sjæle" i Bøger, ost og vin

Tirsdag d. 21. marts 2023, kl. 19:00
Hendriksholm Kirke, Damhus Boulevard 70, 2610 Rødovre
Mad og vin koster 50 kr.

I foråret skal vi læse russisk litteratur. Når krig og fjendtlighed raser, er det særlig vigtigt, at vi forsøger at sætte os ind i hinandens kultur og liv for ikke at danne fjendebilleder af det almindelige menneske, som lever sit hverdagsliv ud fra de vilkår, det er givet. Rusland har fostret nogle af verdenslitteraturens største forfattere. Gorgol som vi læser i marts  er fra det nuværende Ukraine. som på hans tid hørte under Rusland.

Marts månedsbog er "Døde sjæle" af Nikolaj Gorgol. Gorgol beskrives som en af de største inden for magisk realisme, romantik og det absurde. "Døde sjæle" er hans hovedværk.

Bøger, ost og vin er en åben læsekreds, hvor man kan deltage fra gang til gang. Vi mødes en gang månedligt omkring en roman, som forinden kan lånes fra kirkens kontor, hvor man samtidig tilmelder sig den pågældende aften.

Vi samles om et veldækket tapasbord og taler om bogen, og hvad det har rørt i os hver især.