• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 31. oktober 2019, Kl. 17:00 til kl. 19:00

Det begyndte med 500 året for reformationen for et par år siden, som vi i Hendriksholm Kirke gerne ville fejre på dagen.
Da den faldt sammen med Halloween, endte vi med at klæde os ud som munke og nonner og en enkelt pave, og åbne kirken for gadens uhyggelige væsner med Luther-øl til de voksne og slik til børnene. Nu var det bare sådan, at vi selv havde det så sjovt den aften, at vi ikke kunne stoppe.
Så for 3. år åbner vi kirken til Halloween, så vi også kan være med, når der er fest i gaderne i Hendriksholm.  Det er stadig årsdag for reformationen, så vi har heldigvis en god anledning til at trække i munkekostumer m.m.

Klokken 19.30 vil der være musik i kirken i 20 minutters tid, før vi lukker af for aftenen og sender monstre og munke hjem.

Hendriksholm Kirke