Søndag d. 2. februar 2020, Kl. 10:30 til kl. 15:00

Diakoniens dag afholdes traditionen tro mange steder den 2. februar, det gør der også i Hendriksholm kirke, hvor vi i år har temaet: ”At strikke for en god sag”.
Både kvinder, mænd, børn og unge strikker landet over for en god sag, i Hendriksholm Kirke strikker flittige damer f.eks. dåbsservietter, der bruges til at aftørre barnets hoved ved dåben.
Diakoniens dag indledes kl. 10.30 med højmesse med temaet: ”Diakoni – også for de unge – at stikke for en god sag”.
Kl. 11.30 er der foredrag og efter foredraget serveres en gryderet, og kl. ca. 13.15 vil Birgitte L. Leisner holde oplæg om de gode formål, der strikkes og hækles til fordel for rundt omkring i landet bl.a. hos de Samvirkende Menighedsplejer. Medbring gerne pinde og garn, der vil være kaffe og historielæsning mens der pindene arbejder.

Birgitte L. Leisner
Kirken, Damhus Boulevard 70, 2610 Rødovre, Denmark
Pris for spisning 40. kr.